Резултати од Испит – втор колоквиум по предметот: ПАТОЛОГИЈА СО ХИСТОПАТОЛОШКИ ТЕХНИКИ Одржан на: 11.02.2020 год. Список на студенти кои го положија испитот.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Број на индекс II Колоквиум (поени)  Конечна оценка
5717 52 7
6432 50 7
6507 51 8

 

 

Проф. Др. Петар Стефановски

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски