Резултати од Испит – ОСНОВИ НА ИСТРАЖУВАЊЕ Одржан на: 12.02.2020 год.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Список на студенти кои го положија испитот.

Број на индекс Конечна оценка
6658 10
6570 9
6686 9
6662 9
6557 8
6664 8
6666 7
6576 7
6558 7
6599 6
6605 6
4152 6

На усно се повикуваат студентите:

6681
6652
6564
6218
6578
6629

Усниот испит ке се одржи на ден 23.02.2020 во 11 часот.

Проф. Д-р. Томе Наумов

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски