РЕЗУЛТАТИ од ИСПИТ И ВТОР КОЛОКВИУМ по предметот ФАРМАКОЛОГИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник: Виш пред. д-р Гордана Ристевска – Димитровска

Дата: 20.02.2020

 

РЕЗУЛТАТИ

од ИСПИТ И ВТОР КОЛОКВИУМ по предметот ФАРМАКОЛОГИЈА одржан на 14.02.2020

 

Oпшта/Акушерки
Ред бр. Индекс број Бодови од ИСПИТ
1.        6601 57
2.        6227 44, да се јави за дозирање на лекови
3.        6209 44, да се јави за дозирање на лекови
4.        6252 41
5. 6141 33
6. 4474 32
7. 6219 29
8. 6171 28
9. 6202 22
10. 6216 21
11. 6453 20
12. без индекс 17
13. 6449 14
14. 6214 7
15. 6398 7
16. 5906 7
17. 5925 да се јави
18. 6447 да се јави
Ред бр. Индекс број Бодови од ВТОР КОЛОКВИУМ
1.      6392 80
2.      6396 57
3.      6416 56
4.      6425 51
5.      6418 48
6.      6444 41
7. 5813 11

 

Физиотерапевти/Лаборанти/Радиолошки технолози
Ред бр. Индекс број Бодови од ИСПИТ
5862 43
6474 42
1376 42
6475 41
6159 41
6470 41
5776 37
6699 33
6515 23
6455 21
5719 20
5352 19
6512 7
6461 3
Ред бр. Индекс број Бодови од ВТОР КОЛОКВИУМ
6086 48
6150 45
6478 42
5754 41
6458 41
6364 28
5453 11

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски