Резултати од испитот по предметот Ендокринологија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Наставник: Проф д-р Снежана Михајловска
Дата:февруари 2020
Предмет: ЕНДОКРИНОЛОГИЈА
Крајни оценки
Прв колоквиум Втор  колоквиум Испит
Индекс Оценка
1 5925 41 41 6 шест
2 5649 51 6 шест
3 5837 21 5 пет

 

 

Заведување на оценките во индекс во Одделението за нуклеарна медицина

на ден 04.03.2020 ( среда ) од 08.00-10.00 часот

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски