Соопштение за предметите: КТМР, Рентген анатомија и Техники на снимање II

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Сите студенти кои слушаат настава по предметите кај Пред. м-р Ана Михајловска Рендевска да се јават со маил кај професорката преку нивниот маил на uklo.edu.mk и да ги пратат следните податоци:
1. Име и презиме
2. Студиска програма
3. Предмет кој го слушаат

Податоците се потребни за одржување н електронска настава
Маил за комуникација: ana.rendevska@uklo.edu.mk
* Забелешка: Доколку студентите имаат проблем со најавување на uklo.edu.mk платформата, да отворат маил на gmail и преку истиот да испратат податоци до професорката.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски