Заверка на летен семестар и пријавување на испити за јунска испитна сесија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 1. Електронското пријавување на испити за јунска испитна сесија ќе се врши од 20.05.2020 до 29.05.2020
 2. Заверка на парен (летен) семестар се врши од 01.06.2020 – 10.06.2020 со:
 • Семестрален лист
 • Уплатница за уплатена партиципација – доколку има неуплатена рата (заклучно со 31.05.2020)
 1. Услови за пријавување на испити:
 • Испитите да бидат електронски пријавени во iknow системот
 • Платена партиципација за летен (парен) семестар
 • За пријавување на испити после рокот се уплаќа уплатница од 400 ден. (за секој пријавен испит).
 1. Пријавите за испити ќе се доставуваат во службата за студентнски прашања од 01.06.2020 до 10.06.2020 со:
 • Уплатница за уплатени 300 денари за ПОВТОРНО пријавување
 • НЕКОМПЛЕТНА ПРИЈАВА НЕМА ДА БИДЕ ПРИФАТЕНА!
 1. Пријавување на испити и заверка на семестар после дадениот рок се врши со:
 • Заверен семестар
 • Пријава (правилно пополнета)
 • Уплатница за уплатени 300 денари за ПОВТОРНО пријавување
 • Уплатница за уплатени 400 денари за задоцнето пријавување на испит
 • Уплатница за уплатени 500 денари за задоцнето заверување на семестар
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски