РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО КОНТРАСТНИ СРЕДСТВА ЗА КТ И МР

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО КОНТРАСТНИ СРЕДСТВА ЗА КТ И МР, ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ, KT и МР, ОДРЖАН НА ДЕН 29.05.2020 ГОД.

 

 

Реден број Број на индекс Насока Оцена
1. 233 КТ и МР 9

 

 

 

30.05.2020                                                                  Виш Пред. Д-р Гордана Антулеска – Белческа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски