Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Стојкоска Маријана

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Стојкоска Маријана индекс број : 224
насока : СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА СЕМЕЈНА И ПАТРОНАЖНА ГРИЖА
тема: СОСТОЈБАТА НА ПАЦИЕНТИТЕ СО ДИЈАБЕТЕС МЕЛИТУС ТИП 2 И СТЕПЕНОТ НА НИВНАТА ЕДУКАЦИЈА ВО ОПШТИНА МАКЕДОНСКИ БРОД
датум на јавна одбрана : 16.06.2020 во 10.30h.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски