Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Ковачка Јагода

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ковачка Јагода индекс број : 19
насока : СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА ИНСТРУМЕНТАРКА
тема: ЕТИОЛОШКИ ФАКТОРИ, МЕТОДИ НА ЛЕКУВАЊЕ И РИЗИК ОД ИНФЕКЦИИ КАЈ ПАЦИЕНТИ СО
УРОЛИТИЈАЗА ВО КЛИНИЧКА БОЛНИЦА – БИТОЛА
датум на јавна одбрана : 24.06.2020 во 12h.

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски