Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Наташа Тренеска

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Наташа Тренеска, број на индекс: 209
насока : СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА KT и МР
тема: CT како модалитет во дијагностика на  патолошките состојби на Хепар
датум на јавна одбрана : 10.07.2020 во 10:30 h.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски