Резултати од испит 2 колоквиум по: ИНТЕРНА МЕД. СО РЕВМАТОЛОГИЈА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа

Битола

 

Резултати од испит 2 колоквиум по: ИНТЕРНА МЕД. СО НЕГА

физиотерапевт

 

Одржан на 01.07.2020

 

Реден број Број на индекс бодови
1.     5776 41
2.     6291 41
3.     6163 41
4. 6474 27
5. 6277 15
6. 6184 12
7. 6275 8
8. 6477 0

 

Радиолошки технолог

 

Реден број Број на индекс бодови
1.     6457 41
2. 6071 0

 

 

Дата                                                    предметен наставник

05.07.2020                                      Проф. д-рТања Јовановска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски