СООПШТЕНИЕ од Проф. Д-р ТУТЕСКА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Почитувани студенти,

Во периодот од 17 – 22.08.2020 год. ќе имате термин за полагање на I колоквиум по наставните дисциплини ФИЗИОЛОГИЈА (сите студиски програми) и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти).

Toчниот датум и време, благовремено ќе биде објавен!

датум предметен наставник

06.07.2020 Проф. Д-р Ј. ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски