СООПШТЕНИЕ од Проф. Д-р ТУТЕСКА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

СООПШТЕНИЕ од Проф. Д-р ТУТЕСКА

 

Термини за I колоквиум:

  • Хистологија (физиотерапевти) на 18.08.2020 (вторник) во 11:00
  • Физиологија (сите студиски програми) на 21.08.2020 (петок) во 11:00

Сите студенти кои ќе полагаат, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да го најават своето присуство кај проф. д-р Тутеска, на mail jovanka.tuteska@uklo.edu.mk најдоцна до 12.08.2020 год., со цел да се планира безбедно сместување и реализирање на полагањето на колоквиумите!

 

датум                          предметен наставник

20.07.2020                Проф. Д-р Ј. ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски