Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Мирјана Мацанковска

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Мирјана Мацанковска индекс број : 184
насока : СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА ИНСТРУМЕНТАРКА
тема: „КВАЛИТЕТ НА ЖИВОТ И ЗДРАВСТВЕНИ ПОСЛЕДИЦИ КАЈ СТАРИТЕ ЛИЦА ПОСЛЕ ФРАКТУРА НА КОЛК“
датум на јавна одбрана : 28.07.2020 во 10.30h.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски