Конечни резултати по предметот „Оториноларингологија со нега“

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола

Висока медицинска школа – Битола

 

 

Конечни резултати

по предметот

„Оториноларингологија со нега“

-јунска испитна сесија 2020 година-

 

 

 

Реден број

 

Број на индекс

 

 

Конечна оценка

 

1. 2773 9 (девет)
2. 5771 7 (седум)
3. 6028 7 (седум)
4. 6119 6 (шест)
5. 6200 9 (девет)
6. 6201 9 (девет)
7. 6202 9 (девет)
8. 6203 9 (девет)
9. 6204 7 (седум)
10. 6206 7 (седум)
11. 6207 9 (девет)
12. 6209 8 (осум)
13. 6212 9 (девет)
14. 6216 9 (девет)
15. 6223 7 (седум)
16. 6224 7 (седум)
17. 6225 7 (седум)
18. 6227 5 (пет)
19. 6228 6 (шест)
20. 6233 7 (седум)
21. 6299 9 (девет)
22. 6311 6 (шест)
23. 6318 9 (девет)
24. 6356 6 (шест)
25. 6357 7 (седум)
26. 6383 8 (осум)
27. 6419 9 (девет)

 

Заклучно со реден број 27 (дваесет и седум).

 

Предметен наставник:

Прим. Д-р. Dr.sci. Б.Грозданова –Темелковска

 

 

Битола, јуни 2020 година

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски