Резултати од испитот по предметот ПРЕВЕНЦИЈА ВО ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од испитот по предметот

ПРЕВЕНЦИЈА ВО ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Одржан на: 20.07.2020 година.

 

Ред. Број Индекс Оценка
1.        6200 6
2.        6202 6
3.        6208 6
4.        6209 6
5.        6224 8
6.        6225 7
7.        6233 7
8.        6299 6
9.        6311 6
10.    6357 6
11.    6384 7
12.    6580 7
13.    6674 6

 

25.07.2020                                                                          Пред. м-р Сотир Николовски

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски