Резултати од испит по предметите: КТМР, Рентген анатомија, Техники на снимање 2 и Основи на радиологија

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од испит по предметот: Компјутеризирана томографија и магнетна резонанца

бр на индекс    оценка

6455                     5

6456                     9

6457                     8

6458                     5

6459                     8

6461                     8

6462                     6

6512                     9

Резултати од испит по предметот: Техники на снимање 2

бр на индекс    оценка

6455                     6

6456                     8

6457                     8

6458                     7

6459                     8

6461                     8

6462                     7

6512                     8

6664                     6

Резултати од испит по предметот: Рентген анатомија

бр на индекс    оценка

6658                     7

6659                     6

6660                    8

6661                     8

6662                     8

6663                     5

6664                     6

6665                     7

6666                     8

6683                     6

6684                     7

6702                     5

Резултати од испит по предметот: Основи на радиологија(општа /акушерки)

Кандидатката го положи испитот

 

 

Предметен наставник

Пред. м-р Ана Михајловска Рендевска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски