Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Ристенка Алтипармаковска

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ристенка Алтипармаковска индекс број :
насока : СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА ИНСТРУМЕНТАРКА
тема: „УЛОГАТА НА СТЕРИЛИЗАЦИЈАТА КАКО МЕРКА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПОЈАВА НА ИНТРАХОСПИТАЛНИ
ИНФЕКЦИИ“
датум на јавна одбрана : 18.08.2020 во 11.30h.
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски