Распоред на испити во септемвриска испитна сесија кај проф.д-р Викторија Продановска-Стојчевска

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Распоред на испити во септемвриска испитна сесија кај проф.д-р Викторија Продановска-Стојчевска

 

Термин Предмет
24.08.2020

10.09.2020

Медицинска масасжа
26.08.2020

14.09.2020

Геријатрија

 

27.08.2020

16.09.2020

Протетика и ортотика, Социјална медицина
31.08.2020

17.09.2020

Примарна здравствена заштита, Балнеологија

 

01.09.2020

21.09.2020

Трансфузија со имунологија

 

ВАЖНО: Студентите кои пријавиле испит за полагање во септемвриска сесија задолжително да се пријават во дадениот роки на линкот означен со соодветниот предметкој ќе биде поставен на web страната на ВМШ. Полагањето на испитите ќе се спороведува online закоестудентитееден ден претходно ќедобијатпоканана google meet и пристапзаполагањевопредвидениоттермин.

 

Проф.д-р Викторија Продановска-Стојчевска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски