Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Хигиена

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Универзитет „Св. Климент Охридски“

Висока Медицинска Школа–Битола

 

Резултати од II колоквиум/испит по предметот: Хигиена

Одржан: 27.08.2020 год

 

Р. број Број на    индекс Поени
6246 65
6227 50
6439 50
6438 41
6270 41
II колоквиум
6280 48

 

Забелешка: Положиле студентите кои имаат над 41 поен

   Дата                                                                                    Наставник

27.08.2020                                                                  Проф. д-р Снежана Стоилова

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски