РЕЗУЛТАТИ Од ИСПИТ по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Наставник:  Пред. М-р. Весна Трајкова

           Дата: 15.09.2020

 

    РЕЗУЛТАТИ

Од ИСПИТ по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА

  Одржан на 07.09.2020 година

Реден број Индекс број Бодови
1 6311 59
2 6228 46
3 6253 44
4 6100 44
5 6274 43
6 6227 42
7 6136 42
8 6247 42
9 2909 42
10 6188 42
11 6283 42

 

 

                                                                       РЕЗУЛТАТИ

          од  ПОПРАВЕН ВТОР КОЛОКВИУМ по предметот ДЕРМАТОВЕНЕРОЛОГИЈА СО НЕГА

                                                       Одржан на 07.09.2020

 

1. 6331 57
2. 5771 42

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски