СООПШТЕНИЕ !

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  1. Заверка на непарен (I, II, V и V повторно) семестар, ќе се врши од 13.01.2021 – 20.01.2021 со:
  • семестрален лист
  • уплатница за партиципација, за непарен семестар (доколку не е уплатена!)

Заверка на семестар после рокот ќе се врши со уплатница од 500 денари за задоцнета заверка на семестарот.

 

2. Пријавување на испити за февруарска испитна сесија ќе се врши од 13.01.20201 – 20.01.2021 со:

  • уредно пополнета пријава (од двете страни!)
  • уплатница од 300 денари за повторно пријавување испити
  • електронски пријавена пријава, и внесен сериски број на пријавата

За пријавување испити после рокот секој испит се пријавува со казна од 400 денари.

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски