Известување за вонредни студенти од III и V семестар општа насока и акушерки(Практична настава III и Практична настава V)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

За реализирање на практичната настава за вонредните студенти потребно е да изработат еден План за здравствена нега(планот треба да содржи најмалку 5 сестрински дијагнози) и да обработат пациент со:

 

Практична настава 3  Интернистички проблеми

Практична настава 5   Хируршки проблеми/Нарушувања на ментално здравје/Гинеколошко акушерски проблеми(избирате еден од наведените)

Презентација на плановите ќе се одржи на 21.01.2020 од 10.30h – 12h и на  22.01.2020 10. -11.30h0

Присуството е задолжително само за студентите кои во тековниот семестар имаат запишано Практична настава III и Практична настава V !

Четврток 21.01.2020 Петок 22.01.2020 во 10h – 11.30h Кабинет по нега ВМШ

448
685
1925
1950
2720
2738
2773
3206
4067
4152
4343
4460
4474
4696
4854
4944
5139
5310
5426
5429
5598
5614
5635
5649
5701
5722
5769
5771
5903
5936

Четврток 21.01.2020 Петок 22.01.2020 oд 10h – 11.30h Кабинет по нега ВМШ

5976
6003
6029
6058
6225
6229
6232
6233
6252
6414
6416
6418
6419
6420
6424
6425
6511
6559
6598
6599
6600
6602
6675
6686
6697
6729
6730
6806
6813
6831
Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски