Резултати од втор колоквиум по предметот СОЦИЈАЛНА МЕДИЦИНА Одржан на: 11.01.2021 година.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Ред. Број Индекс Бодови
1.        6428 80
2.        6047 80
3.        6468 75
4.        6427 65
5.        6388 61
6.        6389 59
7.        6504 59
8.        6429 59
9.        6439 58
10.    6387 54
11.    6436 51
12.    6299 51
13.    6440 48
14.    5925 48
15.    6507 47
16.    6390 47
17.    6395 47
18.    6471 46
19.    6432 44
20.    6430 41
21.    6431 41
22.    6052 41
23.    6356 41
24. 6444 32
25. 6814 10

 

Проф. Д-р Викторија Продановска – Стојчевска

15.01.2020

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски