Резултати од првиот колоквиум по предметот МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА одржан на 30.03.2021.год

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

 

Број на индекс Број на бодови
1.      6636 11
2.      6641 30
3.      6645 45
4.      6637 47
5.      6629 49
6.      6640 49
7.      6642 52
8.      6638 53
9.      6814 53
10.  6639 60
11.  6634 60

 

 

Положени се кандидатите со 41 бод и повеќе.

 

 

Виш предавач Др Билјана Степановска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски