Распоред на испитите закажани за 22.09.2021

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Испитите закажани за 22.09.2021 се поместуваат за 24.09.2021 по следниот распоред:

Патологија со хистопатолошки техники 9h амф 1

Патологија 10h амф 1

Основи на истражување 10h амф 2

Медицина на трудот 10h пред 1

Оториноларингологија 10h пред 1

Дерматовенерологија 11,15h амф 2

Мед. статистика со мед информатика 11.15h амф 1

Инфектологија 11.15hамф 1

Основи на инфектологија 11.15h амф 1

Исхрана и диететика 2 11.15h амф 1

Хигиенски преглед на храна 15h амф 2

Хигиенски преглед на вода 15h амф 2

Инспекциски надзор 15h амф 2

Предмети за општа употреба 15h амф 2

Предучилишна и училишна хигиена 15h амф 2

 

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски