Резултати од Испит по предметите Дијагностички постапки во микробиологија и Микробиологија со паразитологија септември 2021година

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Резултати од Испит по предметите Дијагностички постапки во микробиологија и Микробиологија со паразитологија

септември 2021година

Микробиологија
Бр. Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 6437 33 Не положил
2. 6434 23 Не положил
3. 6423 42 Положил
4. 6140 56 Положил
Микробиологија со паразитологија

 

1. 6491 10 Не положил
2.
3.
Дијагностички постапки во микробиологија
Бр. Бр. на индекс Број на бодови Оцена
1. 6436 50 семинарска
2. 6435 44 семинарска
3.
Паразитологија
1. 6438 45 Положил
2. 3439 45 Положил
3.

Максимални бодови на испитот се 80 бода. Студентите кои имаат над 40 бодови го имаат положено испитот.

Дата

18.09.2021година                                                 М-р. Д-р. Елена Крстевска- Келепуровска

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски