Р Е З У Л Т А Т И од  ИСПИТИТЕ по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од  ИСПИТИТЕ по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти) одржани на  14.09.2021 год.

 

    Цитол. со хумана генетика бодови
1 6610 41
2 6613 12
Хистологија (физиотерап.)
1 6641 41
2 6475 41
3 6182 41
4 5659 41
5 6765 33
6 6270 30
7 6637 22
8 6471 15
9 6772 6
10 6785 0
11 6779 41/I

 

*Положиле  студентите со освоени најмалку 41 бод;

*Евидентирање на оценките во индекс, увид во тестовите/испитните тетратки и дополнителни консултации на 28.09.2021 (вторник) во 11:00

 

датум                                      предметен наставник

20.09.2021                Проф. Д-р Јованка  ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски