Р Е З У Л Т А Т И од ИСПИТОТ по ФИЗИОЛОГИЈА одржан на  28.09.2021 год.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од ИСПИТОТ по ФИЗИОЛОГИЈА одржан на  28.09.2021 год.

 

    општа мед. сестра бодови
1 6311 41
2 6227 41
3 5614 41
4 6233 33
5 5771 32
6 6578 27
7 6416 20
8 5976 4
9 6743 2
10 6229 2
11 5906 0
12 5898 0
13 6419 0
14 6713 да се јави
15 5701 да се јави
16

17

6568

6560

43/I

41/I

мед.-лабор. аналитичар
1 6436 45
2 5717 25
3 6033 22
акушерки
1 6444 24
физиотерапевт
1 5952 46
2 6075 41
3 5049   10
4 6772 2
5 5776 0
6 4835 да се јави
радиол. технолог
1 6459 41
2 1491 да се јави
санит. инженер
1 6490 4

 

*Положиле  студентите со освоени најмалку 41 бод;

*Евидентирање на оценките во индекс, увид во тестовите/испитните тетратки и дополнителни консултации на 04.10.2021 (понеделник) во 11:00

 

датум                                      предметен наставник

01.10.2021                Проф. Д-р Јованка  ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски