СООПШТЕНИЕ од  Проф. Д-р ТУТЕСКА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

Сите РЕДОВНИ студенти кои во овој семестар ги запишале/презапишале наставните дисциплини Цитологија со хумана генетика, Биохемија (општа медицинска сестра), Биохемија II и Хистологија (мед. лабор. аналитичар) за on-line следење на настава да се најават кај Проф. Д-р Тутеска на маил: jovanka.tuteska@uklo.edu.mk

 

 

датум                             предметен наставник

04.10.2021        Проф. Д-р Јованка ТУТЕСКА

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски