Активација на пријавата за online настава за зимски семестар 2021/2022

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aнатомија

Мед. психологија со ком вештини

Мед. статистика со мед. информатика

Здравствена нега 1

Медицинска социологија

Правни аспекти на мед. грижа

Основи на истражување

Цитологија со хумана генетика

Англиски јазик

Француски јазик zoran.nikolovski@uklo.edu.mk

Радиолошка биологија

Општа радиологија

Фармакологија

Биохемија

Епидемиологија

Гинекологија со нега 1

Медцинска рехабилитација

Интерна медицина/Интерна медицина со ревматологија

Хистологија

Патофизиологија

Неврологија

Патологија

Патологија со хистопатолошки техники

МИкробиологија

Основи на радиологија

Аналитичка хемија

Основи на кинезитерапија

Хигиена

Психијатрија со нега/Ментална хигиена

Судска медицина

Геријатрија  со нега

Биохемија 2

Социјална медицина

Анестезија и реанимација

Ортопедија со трауматологија

Санитарна микробиологија

Паразитологија

Специјална кинезитерапија 2

Радиолошки методи 2

Спортска медицина

Хирургија

Медцинска масажа

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски