Админ_админ

април 18, 2018

Термин за предавање трансфузиологија со имунологија

[…]
април 18, 2018

Вежби за студентите од насока радиолошки технолог IV семестар

[…]
април 18, 2018

Резултати основи на рехабилитација испит

[…]
април 18, 2018

Резултати од испити кај проф. Викторија П. Стојчевска

[…]
април 18, 2018

Резултати клиничка биохемија 2 испит

[…]
април 17, 2018

Термин за поправен колоквиум биофизика

[…]
април 17, 2018

Резултати англиски јазик испит

[…]
април 17, 2018

Резултати радиолошка заштита поправен прв колоквиум

[…]
април 17, 2018

Термин за практичен испит неврологија

[…]
април 17, 2018

Резултати неврологија и ментална хигиена и психијатрија со нега испит

[…]
април 17, 2018

Термин за колоквиуми по гинекологија со акушерство и превенција во гинекологија и акушерство

[…]
април 16, 2018

Резултати анатомија испит

[…]
април 16, 2018

Резултати интерна медицина испит

[…]
април 16, 2018

Презакажано предавање медицина на трудот

[…]
април 16, 2018

Универзитетски турнир во баскет и пикадо

[…]
македонски