Админ_админ

август 24, 2020

Термин за испит по предметот Медицинска рехабилитација

[…]
август 24, 2020

Електронска пријава за предметите: Ендокринологија, Патофизиологија и Нуклерана медицина

[…]
август 19, 2020

Електронско пријавување за испит кај Проф. д-р Викторија Продановска Стојчевска

[…]
август 17, 2020

Термин за евидентирање на оценки по предметите кај Пред. м-р Лена Петруловска

[…]
август 17, 2020

Резултати од испит по предметот Микробиологија

[…]
август 17, 2020

Резултати од испитот по предметот Клиничка биохемија 2 Одржан на ден 21.07.2020 година

[…]
август 17, 2020

Резултати од испитот по предметот РАБОТНА И ОКУПАЦИОНА ТЕРАПИЈА одржан на 21.07.2020.г

[…]
август 10, 2020

Распоред на испити во септемвриска испитна сесија кај проф.д-р Викторија Продановска-Стојчевска

[…]
август 10, 2020

Соопштение за потребни документи за упис во студентски дом

[…]
август 3, 2020

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2019/2020

[…]
август 3, 2020

Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Ристенка Алтипармаковска

[…]
јули 27, 2020

Резултати од испит по предметите: КТМР, Рентген анатомија, Техники на снимање 2 и Основи на радиологија

[…]
јули 26, 2020

Резултати од испитот по предметот АКУШЕРСТВО СО НЕГА 2

[…]
јули 26, 2020

Резултати од испитот по предметот АКУШЕРСТВО СО НЕГА 3

[…]
јули 26, 2020

Резултати од испитот по предметот ПРЕВЕНЦИЈА ВО ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

[…]
македонски