Админ_админ

септември 28, 2018

Распоред за предавања за учебната 2018/2019 година

[…]
септември 28, 2018

Резултати физиологија испит

[…]
септември 28, 2018

Резултати епидемиологија испит

[…]
септември 28, 2018

Резултати хигиена испит

[…]
септември 28, 2018

Резултати исхрана и диететика испит

[…]
септември 28, 2018

Резултати медицинска психологија со комуникациски вештини испит

[…]
септември 28, 2018

Резултати спортска медицина и неонатологија со педијатрија со нега испит

[…]
септември 28, 2018

Соопштение за предметите исхрана и диететика 1 и 2

[…]
септември 27, 2018

Прв академски час на Високата медицинска школа – Битола

[…]
септември 27, 2018

Резултати кинезиологија испит

[…]
септември 27, 2018

Резултати клиничка биохемија 1 испит

[…]
септември 26, 2018

Резултати менаџмент во здравство испит

[…]
септември 26, 2018

Резултати основи на рехабилитација и работна и окупациона терапија испит

[…]
септември 25, 2018

Прелиминарна листа трет уписен рок

[…]
септември 25, 2018

Термини за испит гинекологија и акушерство со нега и превенција во гинекологија и акушерство

[…]
македонски