слидер пост

август 2, 2020

КОНКУРС за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата на ВМШ за летниот семестар на академската 2020/2021

[…]
декември 2, 2019

ОБУКА ЗА ТРЕНЕРИ  за едукација на човекови права на деца според прирачникот Компасито – In4Child проект

[…]
мај 30, 2019

Повик за мобилност во рамките на ЕРАЗМУС+ Програмата 2019-2020

[…]
април 12, 2019

Покана за форум – театарска претстава

[…]
март 28, 2019

Меѓународна конференција за здравствени грижи одржана во Велико Трново, Р. Бугарија

март 18, 2019

Пријава за упис за учебната 2020/2021

[…]
февруари 20, 2019

Покана за интернационален студентски конгрес во Малтепе – Турција

[…]
јануари 15, 2019

Прелиминарен конкурс ERASMUS+ 2019/2020

[…]
април 30, 2018

НАПРАВИ ЧЕКОР НАПРЕД! Креирај професионална биографија и Подготви се за интервју за работа…

[…]
март 19, 2018

Меѓународна активност на ВМШ- „Ке дојдеме повторно“!

[…]
март 9, 2018

Второ место на студентска размена во Цирих, Швајцарија – Вечер на презентација на својата земја

[…]
македонски