Соопштенија прв циклус

јули 18, 2019

On line уписи за учебната 2019/2020

[…]
јули 15, 2019

Соопштение за студентите

[…]
јули 10, 2019

Распоред на испити за септемвриска испитна сесија

[…]
јули 10, 2019

Пријавување на испити за септемвриска испитна сесија 2018/2019

[…]
јули 1, 2019

Соопштние за студентите со број на индекс 6331 и 5998

[…]
јули 1, 2019

Термин за оценки по предметот физикална терапија

[…]
јуни 28, 2019

Одложен испит клиничка биохемија 1 и 2

[…]
јуни 25, 2019

Термин за испит физикална терапија

[…]
јуни 20, 2019

Евидентирање на оценки по предметот Хигиенски преглед на вода

[…]
јуни 19, 2019

Термин за втор колоквиум физикална терапија

[…]
јуни 16, 2019

Термин за практичен испит ургентни состојби во медицината

[…]
јуни 13, 2019

Термин за потписи за практична настава за радиолошки технолог

[…]
јуни 13, 2019

Термини за комисиски испити по предметите физиологија и биохемија

[…]
јуни 13, 2019

Термин за комисиски испит патологија и хистологија

[…]
јуни 13, 2019

Термин за оценки по предметот англиски јазик

[…]
македонски