Uncategorized @mk

септември 18, 2020

Резултати од испит по предметот: Подготовка за родителство и планирање на семејство, одржан на: 27.08.2020 и 17.09.2020 год (четврток) online

[…]
септември 14, 2020

Резултати од Испит по предметот: Спортска медицина Одржан на: 11.09.2020 год.

[…]
август 24, 2020

Електронска пријава за предметите: Ендокринологија, Патофизиологија и Нуклерана медицина

[…]
јули 18, 2020

Термин за испит по предметите Превенција во ГА, Акушерство 1,2 и 3

[…]
јули 9, 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО СОЦИОЛОГИЈА ОДРЖАН НА 09.07.2020 година

[…]
јуни 23, 2020

Консултации кај Проф. д-р Домника Рајчановска

[…]
јуни 19, 2020

Соопштение за предметите кај Виш пред. м-р Елеонора Адамовска

[…]
мај 19, 2020

Заверка на летен семестар и пријавување на испити за јунска испитна сесија

[…]
март 23, 2020

Соопштение за предавање по предметот Културолошки компетенции на здравствените професионалци

[…]
февруари 20, 2020

Термини за семинар за вонредни студенти 2019/2020 година

[…]
февруари 19, 2020

Предавањето по предметот третман на болка за студентите физиотерапевти VI – ти семестар, ке се одржи во 13 часот во предавална 1

јануари 17, 2020

Термин за втор колоквиум по предметот Интерна медицина

[…]
декември 11, 2019

Одлагање на предавањето по предметот Медицинска масажа

[…]
ноември 23, 2019

Термин за вежби за предметот Здравствена нега физиотерапевти (I група)

[…]
октомври 21, 2019

Соопштение за радиолошки технолози

[…]
македонски