Денис Арсовски- Демонстартор

 • Научно истражувачка област: Спортска медицина, Социјална медицина, Ортопедија со трауматологија, Балнеологија, Медицинска рехабилитација, Работна и окупациона терапија, Неврологија, Психијатрија, Геријатрија.
 • E-mail: denisarsovski94@hotmail.com
 • Телефон: 078 828 530
 • Време за прием: Секој ден од 10:00 до 14:00 часот
 • Научно - истражувачки фокус: Рехабилитација во ортопедија, хирургија и трауматологија, Неврологија.
 • Наставно - научни дисциплини кои ги предава: Спортска медицина
  Социјална медицина
  Балнеологија
  Ортопедија со трауматологија
 • Научна област во која е избран: Ортопедија, хирургија и трауматологија
 • Стручна литература, учебници, учебни помагала: Д. Арсовски: ‘’Практикум по предметот Спортска медицина’’, Битола, 2016 година
  В. Продановска – Стојчевска, Д. Арсовски: ‘’Геријатрија со нега’’, Битола, 2016 година
  Д. Арсовски: ‘’Ортопедија со трауматологија’’, Битола, 2017 година
  Д. Арсовски ‘’Практикум по предметот Неврологија’’, Битола, 2017 година
  Д. Арсовски: ‘’Практикум по предметот Ургентна медицина’’, Битола, 2017 година
  Д. Арсовски: ‘’Рехабилитација во Психијатрија и ментална хигиена’’, Битола, 2017 година.
 • Сертификати: Новини во физикалната терапија и рехабилитацијата, Битола, 2015 година.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски