Проф. д-р Веселин Талевски

 • Научно истражувачка област:Етика, Социологија, Менаџмент
 • E-mail: /
 • Телефон: 076 462 500
 • Време за прием:Секој ден од 09:00 до 12:00 часот
 • Научно - истражувачки фокус:Правни и социолошки науки
 • Наставно - научни дисциплини кои ги предава:
  Етика
  Социологија
  Менаџмент
 • Научна област во која е избран: Општествени науки
 • Научно – истражувачки проекти, стручни и апликативни активности: /
 • Стручна литература, учебници, учебни помагала:Голем број на научни и стручни трудови
 • Сертификати:/
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски