Програма Erasmus +

ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата на ВМШ за академска 2018/2019Сите заинтересирани студенти за мобилност во рамките на ЕРАЗМУС+ програмата од Високата медицинска школа, за академската 2018/2019, можат да ја изразат својата начелна заинтересираност за мобилност за студирање или мобилност за тренинг/пракса.

Потребно е да се достави пополнета прелиминарна пријава за студенти (формуларот е во прилог), и најдоцна до 10 јануари 2018 година, да се пратат електронски до Е+ координаторот на ВМШ, Виш пред. д-р Гордана Ристевска Димитровска, на следната електронска пошта: gordana.ristevska@uklo.edu.mk

Повеќе информации за повикот и ЕРАЗМУС+ програмата можат да се добијат од документите во прилог и од веб страната на УКЛО на следниот линк:
http://uklo.edu.mk/tabs/view/8357e8a193dadee0d26be78b0d63251e

ЕРАЗМУС+ Координатор за ВМШ Виш пред. д-р Гордана Ристевска Димитровска
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски