Распоред на предавања

септември 29, 2021

Распоред на предавања за зимски семестар за учебната 2021/2022

[…]
февруари 22, 2021

Распоред на настава за летен семестар

[…]
октомври 8, 2020

Дополнување на распоредот за предавања за зимски семестар за академската 2020/2021

[…]
март 2, 2020

Распоред за предавање за II семестар, вонредни студенти – учебна година 2019/2020

[…]
февруари 27, 2020

Предавање по предметот Сензорна анализа

[…]
февруари 27, 2020

Предавање по предметот Основи на технологија на храна

[…]
февруари 27, 2020

Предавање по предметот ТЕХНИКИ НА СНИМАЊЕ II

[…]
февруари 27, 2020

Предавање по предметот КТМР

[…]
февруари 27, 2020

Предавање по предметот РЕНТГЕН АНАТОМИЈА

[…]
февруари 14, 2020

Распоред на настава за летен семестар за учебната 2019 / 2020

[…]
октомври 30, 2019

Семинар за V семестар, III година, вонредни студенти

[…]
октомври 25, 2019

Семинар за III семестар, II година, вонредни студенти за учебната 2019/2020

[…]
октомври 1, 2019

Распоред на предавања за учебната 2019/2020

[…]
октомври 25, 2018

Распоред за предавања за II година III семестар вонредни студенти учебна 2018/2019 година

[…]
септември 28, 2018

Распоред за предавања за учебната 2018/2019 година

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски