Резултати од испити

јануари 28, 2021

Резултати од испит 2 колоквиум по: АНАТОМИЈА физиотерапевт Одржан на 25.01.2021

[…]
јануари 28, 2021

Резултати од испит по: АНАТОМИЈА Санитарен инженер Одржан на 25.01.2021

[…]
јануари 28, 2021

Резултати од испит 2 колоквиум по: АНАТОМИЈА Акушерка Одржан на 25.01.2021

[…]
јануари 28, 2021

Резултати од испит 2 колоквиум по: АНАТОМИЈА Општа мед. сестра Одржан на 25.01.2021

[…]
јануари 27, 2021

Резултати од испитот по предметот ПРОТЕТИКА И ОРТОТИКА Одржан на: 25.01.2021 година.

[…]
јануари 27, 2021

Резултати од испитот по предметот ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА Одржан на: 25.01.2021 година.

[…]
јануари 26, 2021

Резултати од испит по предметот: Исхрана и диететика 1

[…]
јануари 26, 2021

Резултати од испит по предметот: Исхрана и диететика

[…]
јануари 18, 2021

Резултати од испит по предметот Радиографски процес

[…]
декември 21, 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ АНАЛИТИЧКА ХЕМИЈА (ВМШ) ОДРЖАН on line НА ДЕН 11.12.2020

[…]
декември 17, 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРЕДМЕТОТ ЕКОЛОГИЈА Одржан на 17. 11. 2020 година ( ноемвриска-дополнителна сесија)

[…]
декември 8, 2020

Резултати од ИСПИТОТ  по предметот: ОНКОЛОГИЈА И ПАЛИЈАТИВНА ТЕРАПИЈА oдржан на: 24.11.2020 год.

[…]
декември 8, 2020

Резултати од Испитот по предметот: ПАТОЛОГИЈА oдржан на: 24.11.2020 год.

[…]
декември 7, 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД  ПРЕДМЕТОТ ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ВО ЛАБОРАТОРИЈА

[…]
декември 7, 2020

РЕЗУЛТАТИ ОД  ПРЕДМЕТОТ ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ВО ЛАБОРАТОРИЈА Одржан на 26. 11. 2020г

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски