Соопштенија

октомври 25, 2021

СООПШТЕНИЕ !

[…]
октомври 23, 2021

Конечни листи за за прием на студенти на втор циклус студии

[…]
септември 30, 2021

Линк за online пријавување за втор циклус студии и прв циклус студии (четврт уписен рок)

[…]
септември 23, 2021

Јавна одбрана на специјалистички труд на кандидатот Милена Ацеска

[…]
јули 8, 2021

Информации за студентите

[…]
јули 8, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Елена Зафировска

[…]
јули 8, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Блаже Арсов

[…]
јуни 23, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Ивана Калкова

[…]
јуни 21, 2021

СООПШТЕНИЕ за II циклус студии

[…]
мај 31, 2021

Конкурс за упис на студенти за учебната 2021 2022

[…]
мај 31, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Невенка Пенова Лазаровска

[…]
мај 21, 2021

Упис и заверка на парен семестар(втор циклус специјалистички студии)

[…]
мај 14, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Ангела Трајковска

[…]
мај 14, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Даниела Ѓоргиевска

[…]
мај 11, 2021

ЈАВНА ОДБРАНА НА СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ТРУД НА КАНДИДАТОТ Дејан Блажевски

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски