Соопштенија

ноември 14, 2019

Одлагање на првиот колоквиум по Интерна медицина (О, А)

[…]
ноември 13, 2019

Термин за I колоквиум по предметот Прехранбени адитиви и пестициди

[…]
ноември 13, 2019

Промена на термин за колоквиумот по предметот Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација

[…]
ноември 12, 2019

Термин за предавање по предметот Патологија и Патологија со хистопатолошки техники

[…]
ноември 12, 2019

Распоред за прв и прв поправен колоквиум, зимски семестар 2019/2020

[…]
ноември 12, 2019

Термин за предавање по предметот Клиничка биохемија II и Клиничка биохемија (СИ)

[…]
ноември 11, 2019

Термин за прв колоквиум по предметот Медицинска рехабилитација

[…]
ноември 9, 2019

Промена на термин за вежби по предметот Здравствена нега општа насока и физиотерапевти

[…]
ноември 8, 2019

Термин за прв колоквиум по предметите : Предучилишна и училишна хигиена и Предмети за општа употреба

[…]
ноември 7, 2019

Термин за прв колоквиум по предметот Педијатрија (физиотерапевти)

[…]
ноември 7, 2019

Термин за прв колоквиум по предметот Хематологија

[…]
ноември 7, 2019

Термин за прв колоквиум по предметот Токсикологија

[…]
ноември 7, 2019

Соопштение за студентите

[…]
ноември 6, 2019

Соопштение за практична настава по предметот Управување со отпад

[…]
ноември 6, 2019

Термин за полагање на предметот Анатомија

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски