Прв циклус

Термин за втор колоквиум по предметот Медицинско лабораториски истражувања

мај 19, 2022|0 Comments

Вториот колквиум по предметот Медицинско лабораториски истражувања ќе се одржи на ден 21.05.2022 (сабота) со почеток во 08.00 ч., он лајн со приклучување на ЛИНК: https://meet.google.com/smq-ygrc-ywm

СООПШТЕНИЕ за прв циклус

мај 18, 2022|0 Comments

Се известуваат сите студенти кои го слушаат предметот Медицинска Етика и Деонтологија последните предавања ќе се одржат на 20.05.2022 година (Петок) во 12:30 часот on-line.

КОНКУРС

мај 18, 2022|0 Comments

Високата медицинска школа – Битола распишува конкурс за идејно решение за изглед на влезот (ѕидот) на амфитеатар и ходникот кај амфитеатар. Целта на овај конкурс е потикнување на креативноста на студентите на Високата медицинска школа [...]