Уписи

октомври 23, 2021

Конечни листи за за прием на студенти на втор циклус студии

[…]
септември 29, 2021

Решение за упис трет уписен рок

[…]
септември 9, 2021

Решенија за упис – Прв уписен рок

[…]
август 24, 2021

Online пријавување за упис на студенти во прва година во учебната 2021/22

[…]
мај 31, 2021

Конкурс за упис на студенти за учебната 2021 2022

[…]
декември 30, 2020

ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

[…]
октомври 2, 2020

Дополнителен конкурс за четврт уписен рок

[…]
септември 28, 2020

Решенија за упис трет уписен рок

[…]
септември 25, 2020

Прелиминарна листа трет уписен рок

[…]
септември 23, 2020

Дополнителен конкурс трет уписен рок

[…]
септември 21, 2020

Решенија за упис втор уписен рок

[…]
септември 17, 2020

Прелиминарна листа втор уписен рок

[…]
септември 9, 2020

РЕШЕНИЈА ЗА УПИС 2020/2021

[…]
септември 7, 2020

Преелиминарна листа прв уписен рок учебна 2020/2021

[…]
август 24, 2020

НАСОКИ за постапување на единиците на УКЛО за време на пријавувањето / запишувањето на кандидати по Конкурс во прва година во академската 2020/2021 година

[…]
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски