Проф. д-р Тања Јовановска

 • Научно истражувачка област:
  Анатомија, Кинезиологија, Интерна медицина со ревамтологија и нега и Современи дијагностички методи во медицината
 • E-mail: tanja.jovanovska@uklo.edu.mk
 • Телефон: 076/432-520
 • Време за прием: Секој ден од 12.00 до14.00 часот
 • Научно - истражувачки фокус:
  Фундаментални медицински науки
  Клиничка медицина
 • Наставно - научни дисциплини кои ги предава:
  Анатомија
  Кинезиологија
  Интерна медицина со ревамтологија и нега
  Современи дијагностички методи во медицината
  Интерна медицина со нега
 • Научна област во која е избран: Фундаментална медицина
 • Научно – истражувачки проекти, стручни и апликативни активности: /
 • Стручна литература, учебници, учебни помагала: Авторизирани предавања по дадените предмети, голем број на научни и стручни трудови
 • Сертификати: Поседува сертификати за присуство на повеќе домашни и меѓународни семинари и конгреси.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски