Проф. д-р Викторија Продановска-Стојчевска

 • Научно истражувачка област:Клиничка медицина
 • E-mail: viktorija.stojchevska@uklo.edu.mk
 • Телефон: 047 253 268
 • Време за прием:Секој ден од 12.00 до14.00 часот
 • Научно - истражувачки фокус:Клиничка медицина
 • Наставно - научни дисциплини кои ги предава:
  Медицинска масажа,
  Геријатрија со нега,
  Балнеологија и
  Протетика и ортотика
  Социјална медицина
  Примарна здравствена заштита
 • Научна област во која е избран: Клиничка медицина
 • Научно – истражувачки проекти, стручни и апликативни активности:/
 • Стручна литература, учебници, учебни помагала:Авторизирани предавања
 • Сертификати:Поседува сертификати за присуство на повеќе домашни и меѓународни семинари и конгреси.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски