Р Е З У Л Т А Т И од  ИСПИТИТЕ по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Р Е З У Л Т А Т И

од  ИСПИТИТЕ по ЦИТОЛОГИЈА СО ХУМАНА ГЕНЕТИКА и ХИСТОЛОГИЈА (физиотерапевти) одржани  на  30.06.2020 год.

 

      бодови
Цитологија со хумана генетика
1 1079 000

(празно)

Хистологија (физиотерапевти)
1 5672 50
2 5952 48
3 6652 48
4 6629 41
5 6474 41
6 6638 37
7 6634 36
8 6640 20
9 6641 15
10 6117 10
11 6655 5
12 6645 5
13 5776 000 празно

 

*Положиле  студентите со освоени најмалку 41 бод;

*Евидентирање на оценките во индекс, увид во испитни тетратки и дополнителни консултации, на 08.07.2020 (среда) во 10:30

 

датум                                      предметен наставник

06.07.2020                Проф. Д-р Јованка  ТУТЕСКА

 

 

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски