Резултати од прв колоквиум по предметот ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА Одржан на: 05.04.2021 година. Насока: Општа медицинска сестра и Акушерка

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Ред. Број Индекс Бодови
1.        6504 78
2.        6388 78
3.        6389 78
4.        6390 72
5.        3535 62
6.        6387 61
7.        6444 48
8.        1950 41
9. 6453 15
10. 5927 15
11. 6449 14
12. 6447 7

 

Насока: Радиолошким технолог и Санитарен инженер

 

Ред. Број Индекс Бодови
1.        6486 76
2.        6487 66
3.        6485 66
4.        6459 63
5. 6262 29
6. 6455 22

 

Проф. Д-р Викторија Продановска – Стојчевска

06.04.2021

Print Friendly
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
македонски